Asociația Devoratorilor de Artă (ADDARTA) din Iași desfășoară în perioada Octombrie-Decembrie 2018 proiectul socio-cultural DON’T DO DRUGS, ce are ca activitate principală desfășurarea unui spectacol de teatru interactiv pentru adolescenții din municipiul Iași.

Tema spectacolului de teatru creat este combaterea consumului de alcool, a drogurilor și a delincvenței juvenile în rândul adolescenților. 

Spectacolul este realizat într-o manieră modernă, urmărind dezvoltarea activităţii culturale, creşterea accesibilităţii artelor și dialogul social în rândul adolescenţilor din Iași, dar și promovarea educaţiei neconvenţionale într-un context cultural.

Despre spectacolul de teatru DON’T DO DRUGS se poate spune că este bazat pe fapte și întâmplări reale, echipa de proiect făcând o cercetare în prealabil pentru a stabili coordonatele textului dramatic. Astfel, spectacolul ne poartă prin mai multe situații, unele mai comice, altele mai tragice, însă cu un mesaj puternic în spatele vorbelor și acțiunilor.

Distribuție: Ioana Natalia Corban
Adnana Bolea
Regia: Daniel Chirilă
Muzică: Diana Roman 

Durata spectacol: 60 minute

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.
----------------
Rezervări la 0753 853 415 / 0741 288 749 sau completând formularul:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdCo_1sAXz35ie1biv8k5NzBjhC46uN9neT8eULq6pGQxmcMQ/viewform?usp=pp_url

Spectacol recomandat adolescenților și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 13 și 21 de ani, dar pot participa și alte categorii.

AG – audiență generală
Proiect cultural finanțat de Primăria Municipiului Iași, prin legea 350/2005, conform contract de finanțare nr. 700030/06.07.2018.

Proiect realizat cu sprijinul: Hotel Ramada, Farmacia Adriana, Iașisting, Policlinica Providența, Oxygen Sport Center, Școala Postliceală FEG, Ospătăria Ulița Veche. 

Parteneri în cadrul proiectului: Casa de Cultură a Municipiului Iași Mihai Ursachi, MERU, Liceul teoretic Dimitrie Cantemir, Colegiul Național Costache Negruzzi, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Național Emil Racoviță, Liceul teoretic Vasile Alecsandri, Liceul teoretic de informatică Grigore Moisil, Colegiul Național Garabet Ibrăileanu, Liceul Waldorf Iași.